Suport de birou

Cum putem face biroul mai primitor?

Cu toții stăm la birou din ce in ce mai mult și simțim nevoia unui obiect de decor care sa ne reprezinte; putem cu un suport de birou, o planta, o poza cu cineva drag sa ne facem biroul mai primitor? Sigur că da! Iar seria de suporturi G-holder poate fi un mod de a face biroul sa arate mai bine și mai personal, mai “al meu”.

Suport handmade

Ce poți ține într-un G-Holder?

Cred ca orice element de decor ne va face biroul mai primitor, dar cu atât mai mult un G-Holder. De de? Pentru că este special, este pictat manual, cu grija și atentie la detalii. Dimensiuni perfecte pentru birou, nu prea mici, că sa poate tine și un telefon mobil, dar nici prea mari, ca să incomodeze in aranjarea biroului.

Daca nu poți ascunde toate foile într-un G-Holder, macar poți ține acolo pixurile, creioanele, telefonul sau incarcatorul…sau orice alte mici obiecte de pe birou care te pot incomoda când folosești tastatura sau mouse-ul. Eventual poți ține o banana până la pauză de masă. Sau câteva fire de lavandă. Poate clemele de par? Vreo 2 șurubelnițe că niciodată nu se știe când e nevoie?

Ia-ți un suport de birou pictat manual sau fă-l cadou cuiva drag.

Cu totii stăm la birou din ce in ce mai mult timp. Poate un obiect de decor sa ne facă biroul mai primitor? Sunt sigur că da, un obiect de decor care sa ne personalizeze locul de munca, ne face în același timp sa ne simțim mult mai bine. E suficient ca acel suport din fata ta sa te facă să zâmbești puțin și munca ta va fi mult mai plăcută. Poți zâmbi pentru că îți place, pentru că îți aduci aminte de acest articol, sau pentru că știi ce ai ascuns în el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.