Pictura abstracta pe lemn ” Hypothetical Freedom “

Pictura abstracta pe lemn ” Hypothetical Freedom ” . Un urs foarte mare si puternic a fost tinut pentru mult timp la un parc zoo într-o cusca foarte mica. In fiecare zi, ursul se invartea in cerc, in acel spatiu mult prea mic pentru dimensiunile lui. Dupa o lunga perioada de timp, cand ursul a fost eliberat în natura, acesta a continuat sa se invarta in acelaşi cerc din micul lui spatiu imaginar.

Stiu ca este o poveste trista, dar din aceste povesti vreau sa cred ca oamenii invata mai mult despre viata. Nu ca n-ar stii ei destul, dar cateodata este bine sa ne intrebam, poate din nou, despre ceea ce stim sau credem ca stim, despre ceea ce simtim cu adevarat despre viata noastra.

Chiar daca ursii executa cu usurinta ceea ce dresorul le indica, in ei inca salasluieste o putere enorma. O putere care poate schimba destine. Exista in noi acea putere?

Pictura abstracta pe lemn " Hypothetical Freedom "
Pictura abstracta pe lemn ” Hypothetical Freedom “

” Hypothetical Freedom ” este un tablou abstract, pictat in culori acrilice, in anul 2021, pe suport din lemn natural de molid. Acesta este protejat cu 3 straturi de vernis mat, impotriva razelor uv, iar pe spate s-a aplicat protectie speciala pentru lemn, folosind 2 straturi de lazura pe baza de apa, oferind lemnului o rezistenta foarte mare in timp.

  • Pictura abstracta pe lemn " Hypothetical Freedom "
  • Pictura abstracta pe lemn " Hypothetical Freedom "

Tabloul este semnat pe spate si vine impreuna cu un certificat de autenticitate ce poate fi personalizat printr-un mesaj special.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.