servicii decor interior doru coroiu ghortin

Despre companie

Ghortin SRL este o companie la inceput de drum, o afacere de familie. Insa ceea ce nu este la inceput de drum, este pasiunea pentru arta, pentru frumos si pentru eleganta. Astfel, am hotarat ca ceea ce creez cu atata placere si pasiune, sa poata ajunge in casele sau birourile iubitorilor de frumos, de arta si nu numai.

Pasiunea mea pentru fotografie, pictura si sculptura a venit de la parinti, si ei iubitori de arta, ca de altfel foarte multi romani.

Am avut ocazia, de mic copil, sa tin in mana o pensula, o dalta de sculptura, un creion de carbune, un aparat foto pe film si astfel, pas cu pas, de-alungul timpului, am incercat sa fac ceea ce vedeam la parintii mei. Sa desenez, sa pictez, sa fotografiez, sa sculptez….sa scriu poezii. Aceasta lume pe care o descopeream la o varsta destul de frageda s-a dezvoltat odata cu mine, am mers impreuna multi ani. Placerea de a crea este acum si mai mare si simt cum creste in fiecare zi. Continui sa invat si sa ma dezvolt ca om ce iubeste arta.

MISIUNE

Misiunea mea este aceea de a aduce in casele si sufletele oamenilor, bucurie si armonie, experiente frumoase si bineinteles o parte din arta pe care o creez.

In acest scop, am creat magazinul online și posibilitatea participării celor interesați, la atelierele de creatie pe care le organiz la cerere, pentru copilul tau, pentru tine sau pentru întreaga familie.

Pentru mai multe detalii mă poti contacta prin e-mail la hello@ghortin.com

VIZIUNE

Arta peste tot. In casele noastre, in birourile unde lucram, in parcuri, pe strazi. Frumosul nu trebuie sa stea doar in galerii de arta si in muzee. Vreau sa cred ca arta poate sta si pe un biroul de studiu al copiilor si pe holurile unei companii.

Arta nu trebuie sa aiba limite de expunere.

ASTEPTARI

Îmi doresc foarte mult sa vad tinerii din romania imbratisand arta din ce in ce mai mult. Cred cu tarie ca arta, prin orice forma ar lua aceasta, poate ajuta in dezvoltarea copiilor si a tinerilor, incepand de la caracter, viziune asupra vietii si familiei, indemanare, estetita, gandire si nu numai.

attitude 3 abstract painting tablou abstract
Cub pictat manual